Mieren bestrijden

Mieren bestrijden
Mieren bestrijden
 
Mieren zijn erg georganiseerde beestjes en zodra ze ergens voedsel hebben gevonden zullen ze blijven terugkomen om meer voedsel te vinden voor hun nest. Hoewel het dus het beste is om te zorgen dat er geen zoetigheden rondslingeren waar de mieren op af komen kan dit soms niet genoeg zijn. Zeker wanneer je eenmaal ‘op de kaart’ staat van een mierennest zul je constant last ondervinden van de mieren.
 
 
Weergegeven:
Sorteren op:

Mierenlokdoos 2 stuks

De mieren worden aangetrokken door het giftige lokmiddel in de doos en transporteren dit naar hun..

€ 8,41 Excl. BTW: € 6,95

Sprigone spuitbus tegen kruipende insecten

Sprigone tegen Kruipende Insecten en Wespen mag u gebruiken als middel ter bestrijding van kruipende..

€ 8,49 Excl. BTW: € 7,02


 
Een mierenkolonie bestaat meestal uit één koningin, een klein aantal vruchtbare mannetjes en talloze vrouwelijke werksters. ’s Zomers – tijdens de “bruidsvlucht” – deelt een mierenkolonie zich op. Een groot aantal mannetjes en koninginnetjes vliegen uit om te paren en nieuwe nesten te beginnen. In deze tijd zul je extra overlast ondervinden van de mieren. Om dit te voorkomen kan het een goed idee zijn om een mierennest uit te roeien wanneer het te dicht in de buurt zit.
 
Er zijn een boel trucjes om mieren te voorkomen en verhelpen, maar het meest effectief is het toch om een mierenlokdoos neer te zetten. De mierenlokdoos bevat een gif dat door de mieren meegenomen wordt naar het nest waar het verspreid wordt en het nest uitroeit.
Plaats de lokdoos daarom op een plek langs de route (‘mierenstraat’) die de mieren gebruiken om bij hun voedsel te komen.
 
Voor bedrijven binnen de levensmiddelenindustrie is het van extra belang om te zorgen 
voor een goede oplossing voor ongediertebestrijding zoals uiteengezet in de wetgeving omtrent de HCAPP (Hazard Analysis and Critical Control Points).