Vlooien bestrijden

Vlooien bestrijden

Vlooien bestrijden?  Bestel online producten tegen vlooien bij vliegenvangers.nl. Indien u voor 15.00 uur bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

10 batterijen voor vlooienval

10 batterijen voor een vlooienval ..

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92

Sprigone spuitbus tegen kruipende insecten

Sprigone tegen Kruipende Insecten en Wespen mag u gebruiken als middel ter bestrijding van kruipende..

€ 8,49 Excl. BTW: € 7,02

Vlooienval met 4 kleefplaten en 10 batterijen

Eenvoudige maar zeer effectieve val voor het vangen van vlooien in huis. Vlooien worden aang..

€ 23,95 Excl. BTW: € 19,79


Vlooien bestrijden

Over het algemeen denkt men bij vlooien vooral aan huisdieren zoals honden en katten. Het kan echter ook soms voorkomen dat mensen zelf vlooien oplopen door in contact te zijn geweest met andermans dieren wanneer deze last hebben van vlooien.
Zeker wanneer men deze vlooien meeneemt naar eigen woonomgeving waar geen huisdieren zijn kan het bijzonder vervelend zijn. De vlooien zullen u als enige voedselbron zien en al snel wordt u constant gebeten door de rotbeestjes.

Aangezien de meeste anti-vlo producten vooral toegespitst zijn op huisdieren kan het moeilijk zijn een oplossing te vinden wanneer u zelf met dit probleem kampt.

Een goede oplossing is dan ook een simpele vlooienval, dit apparaat dat bijzonder goedkoop in het gebruik is en enkel op batterijen werkt produceert warmte en licht om de vlooien aan te trekken waar ze vervolgens gevangen worden met een kleefplaat.