Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden

Heeft u sporen gevonden van kakkerlakken? Dan is het zaak om direct te beginnen met bestrijden. Kakkerlakken bestrijden met een kakkerlakkenval op lijmbasis is een goede basis om mee te beginnen.

Deze vallen bestrijden kakkerlakken zonder vervelende geurtjes door middel van een speciale voetmat de kakkerlakken binnen het doosje vangt zodat u ze gemakkelijk bij het huisvuil kunt weggooien. Wanneer de plaag nog hanteerbaar is zijn deze kakerlakvallen een goede manier om de kakkerlakken aan te pakken.

Professioneel kakkerlakken bestrijden


Als het probleem te groot is ontkomt u er niet aan om hulp in te schakelen. Voor grote plagen is kakkerlakken bestrijden door een professioneel ongediertebestrijder dan echt de beste oplossing. Dit kan echter behoorlijk ingrijpend zijn en het is daarom aan te raden er vroeg bij te zijn om te voorkomen dat het zo ver komt.

Weergegeven:
Sorteren op:

Geotrap kakkerlakkenval waterproof 10 stuks

Plastic monitor lijmval met geïntegreerd voedingsattractant Voordeel van deze lijm..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Hoy Hoy Kakkerlakken lijmval doos 5 stuks

Deze lijmval is al jarenlang wereldwijd het meest verkocht en door gebruik van een speciaal voedings..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Kakkerlakken lijmval - 10 stuks

Groot formaat kartonnen val met voedingsattractant geïntegreerd in de lijm. Dankzij het speciale ..

€ 12,95 Excl. BTW: € 10,70

Sprigone spuitbus tegen kruipende insecten

Sprigone tegen Kruipende Insecten en Wespen mag u gebruiken als middel ter bestrijding van kruipende..

€ 8,49 Excl. BTW: € 7,02


 

Wanneer je te maken hebt met een kakkerlakkenplaag kun je een behoorlijk probleem hebben. Kakkerlakken bestrijden kan lastig zijn want de beestjes zijn namelijk erg duurzaam en moeilijk te verwijderen.  Ookk kunnen zij verschillende ziektes overbrengen. Hoewel er zo’n 4500 soorten kakkerlakken bestaan komen wij in Nederland gelukkig niet zo veel in aanraking met de beestjes. Toch zijn er ook in Nederland soorten kakkerlakken die een behoorlijke plaag zouden kunnen vormen.

Kakkerlakken bestrijdenis belangrijk voor met name:

- Bruinband-kakkerlak (ook wel de huiskakkerlak)

- Amerikaanse kakkerlak

- Duitse kakkerlak

- Noordse kakkerlak

- Oosterse kakkerlak (ook wel de bakkerstor)

- Boskakkerlak

 

Kakkerlakken bestrijden – Hoe weet je of je overlast hebt?

 

Aangezien kakkerlakken lichtschuw zijn zullen ze zich vooral ‘s nachts bewegen en overdag moeilijk te vinden zijn. Toch zijn er aanwijzingen dat er kakkerlakken te vinden zijn:

Kakkerlakken vervellen en later hierbij resten achter die u zou kunnen vinden

Uitwerpselen, in de vorm van een soort zwart stof

Een vieze geur, alsof er iets ligt te bederven

Schade aan organisch materiaal zoals leer of voedsel

 

Kakkerlakken bestrijden of voorkomen..
 

Kakkerlakken gedijen goed in onhygiënische omgevingen. In het bijzonder wanneer het warm en vochtig is, en er rondslingerende voedselresten liggen. De beste kakkerlakken bestrijding is dan ook voorkoming door middel van goede hygiëne, vooral het goed opruimen van voedselresten. De beestjes zijn bijzonder taai en daarom is voorkomen beter dan genezen.

Kakkerlakken bestrijden voor bedrijven: Binnen de levensmiddelenindustrie is het van extra belang om te zorgen voor een goede oplossing voor ongediertebestrijding zoals uiteengezet in de wetgeving omtrent de HCAPP (Hazard Analysis and Critical Control Points).